image-02image-01
U bevindt zich hier: Home > Evenementen > treffen-2023

 

 

Daar ons eerste treffen in Diepenheim dit jaar een groot succes was, willen wij nu ons tweede treffen volgend jaar gaan organiseren.
Helaas gaat camperplaats Ravenhorst Recreatie in Diepenheim definitief dicht en moesten wij op zoek naar een andere geschikte locatie.
Voor volgend jaar zijn wij uitgekomen bij camping De Ommekeer, Witterzomer 12, 9405 VG te Assen.
 
14, 15 en 16 april 2023 is inmiddels voor ons gereserveerd.
 
De camping beschikt over een groot grasveld, waar 28 campers in het rond kunnen staan. Er is een binnen lokatie en groot overdekt terras, waar wij weer gezellig een BBQ gaan organiseren.
 
De kosten per equipe (2 personen) komen op €22,50 per nacht en voor de BBQ €17,50 per persoon. Hier zijn alle faciliteiten bij inbegrepen. De BBQ is uitbreid, met luxe salades en diverse sauzen. Drinken is er niet bij inbegrepen. Ook aan vegetariër word gedacht. Ook is er de mogelijkheid om een vuurtje te stoken.
 
Noteer dit weekend in je agenda, de betalingen volgen later. Er kunnen op de camping maximaal 28 campers terecht. Vol = vol, helaas is er geen uitloop mogelijk. De sluitingsdatum voor opgeven van dit weekend is 31 maart 2023.
Wij hopen op net zoveel deelname, als het eerste treffen dit jaar en dat het wederom net zo gezellig wordt als in Diepenheim.
 
Met vriendelijke groet,
Jan & Gerda v.Voorene
Please activate JavaScript in your browser.

» Sitemap